Palle Phillip ApS - et stabilt og effektivt vognmandsfirma

​vi når ud til hele danmark

ring: 22 37 52 72

skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LOGISTIK & LEVERING TIL DET DANSKE ERHVERVSLIV​

Vognmandsfirmaet Palle Phillip

Vores vognmandsfirma startede i 2012, men Palle Phillip har været chaufør længere end det. Allerede i 1990 startede han i transportbranchen. Som vognmand har det altid været det vigtigste for Palle, at kunne hjælpe og give god service, både som erhvervsvognmand, og nu som selvstændig.

Vi har primært kørt for små virksomheder, fordi vi sætter en ære i kundepleje. Vores kunder kender os, og ved hvem vi er, når vi kommer og skal køre transport for dem. Vi har altid været servicemindet, og vi værtsætter en tæt kontakt til vores kunder.

God kundekontakt er vejen frem!

I Vognmandsfirmaet Palle Phillip er kunden i centrum. Vores kunder kender os, og vi sætter en ære i, at udføre den gode service og holde en tæt kontakt til vores kunder.

Vores kunder er loyale, og det værdsætter vi ved, at vi altid leverer det bedste produkt til vores kunder, hvor servicen altid er af høj kvalitet.

Vi rådgiver vores kunder til den bedste løsning for netop dem, og vi leveren varen for dem. Selvfølgelig altid hurtigt og præcist, som kunden ønsker det.

Kontakt os allerede i dag

Vognmandsfirmaet Palle Phillip er bygget på, at vores grundlægger, Palle Phillip, altid har holdt af, at hjælpe sine kunder og yde en god service. Derfor udfører vi altid vores transportarbejde til perfektion med kundens ønske som førsteprioritet.

Hvis du står og mangler en god vognmand, som er uddannet og certificeret i transportfaget, kan vi hjælpe dig. Du skal bare kontakte os på telefon 22 37 52 72, så laver vi en aftale.     

Vognmandsfirmaet Palle Phillip ApS

Højmarken 8
5492 Vissenbjerg

Tlf.: 22 37 52 72
E-mail: pallephillip@gmail.com

CVR: 35378251​