Palle Phillip ApS - et stabilt og effektivt vognmandsfirma

​vi når ud til hele danmark

ring: 22 37 52 72

skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LOGISTIK & LEVERING TIL DET DANSKE ERHVERVSLIV​

Sikker transport af byggematerialer

Vognmandsfirmaet Palle Philip er et transportfirma, som har en bred ekspertise. Vi kører med det meste gods, og altid med sikkerheden og kvaliteten i orden.

Hvis du har et byggefirma eller andet, som skal have transporteret byggematerialer rundt i Danmark, så er vi de rette.

Vores vognmænd kører nemlig i hele landet, og de er alle uddannet og certificeret indenfor vognmandsfaget og transport. I vores firma er kunden altid i centrum, og vi overholder altid vores aftaler med vores kunder. Vi har altid præcis levering, og altid til den aftalte tid.

Alle byggematerialer hjælper vi med at transportere

I vores vognmandsfirma har vi fire biler, som kan køre med byggematerialer. De kan både køre som åbne vogn, men også som overdækket og lukket vogne.

Vi kører med alle byggematerialer. Det indebærer også:

  • Grus
  • ​Sten
  • ​Træ

Udover de nævnte kan vi også transportere andre materialer. Det er altid kundens ønske, som er i centrum. Vi levere ud til byggepladser i hele Danmark, og vi vil også gerne hjælpe dig!

Vores kunder er loyale, og sætter høj faglighed og kvalitet i højsædet. Det gør vi nemlig også. Vi ønsker at hjælpe vores kunder, og yde en god service for dem.

Kontakt os

Udover vores egne kunder er vi også selvstændige, og kører som underleverandører. Vi har derfor stor erfaring indenfor området, og kan hjælpe dig med transport af alle byggematerialer.

Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 22 37 52 72. Så hjælper vi gerne med et tilbud på, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. 

Vognmandsfirmaet Palle Phillip ApS

Højmarken 8
5492 Vissenbjerg

Tlf.: 22 37 52 72
E-mail: pallephillip@gmail.com

CVR: 35378251​