Palle Phillip ApS - et stabilt og effektivt vognmandsfirma

​vi når ud til hele danmark

ring: 22 37 52 72

skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LOGISTIK & LEVERING TIL DET DANSKE ERHVERVSLIV​

Vognmænd til transport

Har din virksomhed eller firma brug for en ordentlig vognmand, som har styr på sine aftaler, og altid overholder dem? Hos Vognmandsfirmaet Palle Phillip er dette altid udgangspunktet for vores aftaler med vores kunder. Vi kører kun erhvervskørsel, men til gengæld kører vi i hele landet. Vi kan klare det meste, når det kommer til transport. Vores dygtige vognmænd er alle uddannet og certificeret indenfor transportområdet, og de kan derfor deres kram. Fagligheden er derfor i top, når det kommer til transportkørsel med uddannede og dygtige vognmænd bag rattet.

Vores ekspertise i transportfaget

I vores vognmandsfirma har vi fire dygtige vognmænd og fire biler, som kan klare det meste, når det kommer til transport rundt i hele Danmark.

Vores vognmænd kan hjælpe din virksomhed, når det kommer til transport indenfor blandet andet:

  • Køle- og dagligvarer
  • ​Containertransport
  • ​Transport af byggematerialer, så som mursten
  • ​Transport af grus og sten til indkørslen.

Vores vognmænd går alle op i deres arbejde. Det betyder, at vores kunder altid får deres levering til tiden, og altid præcist hvad de har bestilt. Det gør også, at vores kunder er loyale, og bruger os igen, når det kommer til transport af varer eller materialer. 

​​SÅDAN KONTAKTER DU OS

Vores vognmandsfirma har eksisteret siden 2012, og vores fire dygtige vognmænd i firmaet har alle de kompetencer det kræver, når det kommer til transportkørsel. Derfor kan du trykt ringe til os på tlf. 22 37 52 72

Vi kører i hele landet, og kan derfor hjælpe dig, hvor end i Danmark din virksomhed ligger.

Vognmandsfirmaet Palle Phillip ApS

Højmarken 8
5492 Vissenbjerg

Tlf.: 22 37 52 72
E-mail: pallephillip@gmail.com

CVR: 35378251​