Palle Phillip ApS - et stabilt og effektivt vognmandsfirma

​vi når ud til hele danmark

ring: 22 37 52 72

skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LOGISTIK & LEVERING TIL DET DANSKE ERHVERVSLIV​

Transport af flis til virksomheder

Vognmandsfirmaet Palle Phillip har eksisteret siden 2012, og alle vores fire vognmænd er uddannet indenfor transportområdet. Vores biler har derfor også en kapacitet som gør, at vi kan fragte det meste gods rundt i hele Danmark.

Transport af flis er en mulighed for jer, hvis i ejer et varmeværk eller andet, som skal fyre med flis. Vores biler har en kapacitet på 92 kubikmeter. Vi kører altid med walingfloor-trailer, når det drejer sig om transport af flis til erhvervskunder.

Altid levering til tiden

I vores vognmandsfirma er præcision en vigtig evne. Vores kunder skal have deres præcise varer, og levering skal være hurtig og til tiden. Sådan arbejder vi bedst, og derfor er vores kunder også loyale overfor os. Vi overholder altid vores aftaler med vores kunder.

Når det kommer til transport af flis til varmeværker, er dette ikke en undtagelse. Vores store trailer, som kan indeholde 92 kubikmeter flis, bliver altid leveret til vores kunder til tiden, og altid med faglig og kvalitetssikret præcision. Vores vognmænd er nemlig certificeret i transportfaget, og deres faglighed er derfor altid i orden.

Kontakt os i dag

Vores kunder kender os, og er loyale. Udover at køre for vore kunder, er vi selvstændige og har underleverandører til firmaet. Vores vognmænd er alle uddannet i transportfaget, og vi sikre derfor den høje faglighed og kvalitet i faget.

Du kan kontakte os på telefon 22 37 52 72 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med transport af flis eller andet materiale til din virksomhed.   

Vognmandsfirmaet Palle Phillip ApS

Højmarken 8
5492 Vissenbjerg

Tlf.: 22 37 52 72
E-mail: pallephillip@gmail.com

CVR: 35378251​