Palle Phillip ApS - et stabilt og effektivt vognmandsfirma

​vi når ud til hele danmark

ring: 22 37 52 72

skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LOGISTIK & LEVERING TIL DET DANSKE ERHVERVSLIV​

Transport af dagligvarer

Vores vognmandsfirma har mange kompetencer. Vores vognmænd er uddannet i transportkørsel, og vi kan derfor transportere det meste. Som erhvervsvognmænd har vi kapacitet til at transportere varer, som skal være på køl eller på frys. Med andre ord, kan vi transportere dit temperaturfølsomme gods sikkert, og samtidigt få det leveret til tiden. Vores biler har kapacitet til at fragte denne type af gods efter alle kunstens regler, både når det kommer til temperatur og opbevaring under kørsel.

Sikker levering af køle- og frysvarer

Vognmandsfirmaet Palle Phillip har eksisteret siden 2012. Vores ekspertområde er transport for erhvervskunder, som ønsker deres varer fragtet præcist og til tiden. Når vi snakker køle- og frysvarer har vi 2 vogne, som kan indeholde 33 paller med køle- og frysvarer. Vores arbejde bliver altid udført omhyggeligt, og vi passer altid godt på vores kunders leverancer.

Vores kunder er loyale, og det er der en grund til. Vi udfører altid vores arbejde til perfektion, både hvad angår faglighed og kvalitet. Ud over at køre for vores kunder, er vi også selvstændige og leverer for flere underleverandøren. Vores ekspertise er derfor bred og af høj faglighed.

Kontakt os for en sikker transport

Mangler du den god og kvalitetsbevidste vognmand, så kontakt Vognmandsfirmaet Palle Phillip i dag. Du kan kontakte os på telefon 22 37 52 72, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med transport af dine køl- og frysevarer bedst muligt. Sådan er din virksomhed sikret en kvalitetsbevidst vognmand, som er uddannet og certificeret indenfor transportområdet.   

Vognmandsfirmaet Palle Phillip ApS

Højmarken 8
5492 Vissenbjerg

Tlf.: 22 37 52 72
E-mail: pallephillip@gmail.com

CVR: 35378251​